Rezultate finale selecție UVE 2022

Salutare!

În urma contestațiilor depuse pe adresa de e-mail și datorită unor modificări recente și îmbucurătoare la nivel administrativ, dorim să vă anunțăm faptul că am reușit să suplimentăm locurile disponibile la UVE 2022 pentru încă 31 de elevi: 27 la medicină generală și 4 la medicină dentară!

Astfel, mai jos este afișată lista finală, în urma contestațiilor și suplimentării de locuri, pe care vă rugăm să o consultați cu atenție. Candidații se pot identifica după codul unic de înscriere (primit prin e-mail).

*Menționăm că la evaluarea contestațiilor depuse de elevi s-au luat în considerare doar documentele încărcate în formularul de înscriere.

❗️Confirmarea participării din partea elevilor se realizează prin trimiterea dovezii plății la adresa de mail: uve@lstgm.ro PÂNĂ CEL TÂRZIU vineri, 1 iulie 2021.

Taxa de participare se depune în contul Ligii Studenților din Târgu Mureș:
•IBAN: RO18BTRL02701205P4937700;
•Beneficiar: Liga Studenților Târgu Mureș.
•Mențiuni: Taxă UVE, Nume și prenume PARTICIPANT

Felicitări tuturor și ne vedem la #UVE2022! 🎉

LISTA FINALĂ A SELECȚIEI UVE 2022:

Rezultate finale selecție Medicină generală

Rezultate finale selecție Medicină dentară

Despre noi

Universitatea de Vară pentru Elevi este un proiect organizat de Liga Studenților din Târgu Mureș în colaborare cu Universitatea de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie “George Emil Palade” Târgu Mureș.

CONTACT

Liga Studenților Tg. Mureș

Strada Nicolae Grigorescu nr. 15, căminul studențesc nr. 2, parter

0365 882 494

Copyright  ⒸUniversitatea de Vară pentru Elevi 2022