Poveștile video ale absolvenților UVE care au devenit studenți ai UMFST

Play Video

Ecaterina Atudosiei este studentă în anul 6 la Facultatea de Medicină, specializarea Medicină Generală și absolventă a Universității de Vară pentru Elevi 2015.

“Este o alegere pe care, nici acum după 6 ani, nu o regret. Vă aștept la UVE!”

grupa Ecaterinei la UVE 2015

Play Video

Matia Alupei este student în anul 1 la Facultatea de Medicină, specializarea Medicină Generală și absolvent al Universității de Vară pentru Elevi 2019.

“Această experiență m-a ajutat să mă dezvolt pe plan personal.”

Matia la Karaoke, UVE 2019

Play Video

Ioana-Andreea Botezatu, studentă în anul 4 la Facultatea de Medicină, specializarea Medicină Generală, participantă UVE 2016 și 2017 și de asemenea, un ajutor enorm pentru viitorii studenți prin @ioana.tutoring

“A fost un antrenament pentru a vedea cum putem să gestionăm fiecare bănuț, cum să trăim în cămin, multă distracție, multă informație și foarte puține ore de somn.”

Play Video

Oana Paiu este studentă în anul 2 la Facultatea de Inginerie și Tehnologia Informației, specializarea Inginerie Medicală și absolventă a Universității de Vară pentru Elevi 2019.

“Am legat prietenii durabile, care și acum, după 3 ani, sunt încă stabile.”

Oana la UVE 2019

Despre noi

Universitatea de Vară pentru Elevi este un proiect organizat de Liga Studenților din Târgu Mureș în colaborare cu Universitatea de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie “George Emil Palade” Târgu Mureș.

CONTACT

Liga Studenților Tg. Mureș

Strada Nicolae Grigorescu nr. 15, căminul studențesc nr. 2, parter

0365 882 494

Copyright  ⒸUniversitatea de Vară pentru Elevi 2022